StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ледве дибуляє: путіністка Надія Бабкіна насилу пересувається без допомоги

8 вересня 2024, 21:34
1475
Фанатка знущань над українцями самостійно тепер може робити лише невдалі уколи філерів.
Надія Бабкіна
Надія Бабкіна новини - путіністка Бабкіна ледве ходить / колаж: Главред, фото: instagram.com/ngbabkina

74-річна співачка-путіністка Надія Бабкіна, в перервах між підлесливим плазуванням перед кривавою кремлівською владою та співанням дифірамбів злочинам країни-окупанта, не вилазить із крісел косметологів. Через філери її обличчя перекосило і стало ледь впізнаваним.

Втім, приховати це артистка не намагається, а навпаки - випинає і всіляко підкреслює яскравим макіяжем. Та якщо про обличчя Бабкіна старанно піклується, на все інше вона мало звертає увагу.

Так у соціальних мережах прихильниці "русского мира" з'явилося свіже відео, яке з головою видало її реальний вік. Без смаку одягнена в гірчичний подовжений піджак, салатову блузку, чорну спідницю і чорні босоніжки співачка відвідала чергові продажні вибори в країні-агресорі. При цьому до урни Бабкіна ледве дошкандибала - перекочувалася з ноги на ногу і дуже обережно переступала, ледь зберігаючи рівновагу.

відео дня

У коментарях путіністку розкритикували за безглузде вбрання, і зазначили, що вік після цього відео Бабкіній нічим не вдасться приховати: "Хоч як би пику не натягувала, а ноги ледве пересуває", "Бабка бабкою. Несмак, як одягнулася", "Походняк видає в ній бабку", "Так, хода видає", "Старість не приховати жодними підтяжками!" тощо.

Хто така Надія Бабкіна?

Надія Бабкіна - радянська російська народна та естрадна співачка, дослідниця народної пісні, педагог. Народна артистка РРФСР (1992). Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Член партії "Единая Россия" з 2001 року. Активно підтримує злочинну війну в Україні та путінський режим. 11 березня 2014 року підтримала Російську агресію в Криму, підписавши колективне звернення до російської громадськості "Діячі культури Росії на підтримку позиції Президента щодо України і Криму".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що зрадниця Анна Asti втекла в село - тепер співачка дає концерти у старій хаті і в драній сукні, запиваючи все це горілкою в найкращих традиціях культури країни-окупанта.

Також мовчунка Анна Сєдокова підтвердила третє розлучення з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою: він протримався довше за решту численних чоловіків співачки - цілих 4 роки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти