StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Подруга Кіркорова розповіла, з ким зустрічається співак

9 листопада 2023, 14:18
2695
Подруга Кіркорова натякнула на те, що співак традиційної орієнтації.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров намагається зберігати в тайзі особисте життя / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, ua.depositphotos.com

Давня подруга співака-путініста, Філіпа Кіркорова, який раз у раз шокує своїх співгромадян безглуздими костюмами і смішними пластичними операціями, відкрила таємницю особистого життя артиста.

За словами діджея Каті Гусєвої, друга половина Кіркорова на кілька років молодша за нього. Бачимо, що через це співак перешиває себе знову і знову.

"Його серце зайняте. Ми не знайомі, але я здогадуюсь. Але не маю права розкривати цю таємницю", - поділилася Гусєва з пропагандистським 5-tv.ru.

відео дня

Вона також додає, що поблизу Кіркоров виглядає відмінно. "Я одна з перших його побачила, тому що приїхала відкривати його шоу в Петербурзі. Минула невелика кількість часу після операції, і виглядав він розкішно! Але сідати було боляче. У нього розкішний прес, сідниці і дуже свіже молоде обличчя. Багато хто може позаздрити!"- поділилася подруга путініста.

Тим часом, в мережі вже досить довго гуляють вперті чутки про те, що "обраниця" Кіркорова - це ескортник з Донецька, який перебрався в терористичну Росію і різко став "молодим дизайнером".

Нагадаємо, раніше Главред з'ясував, що потенційний коханий Кіркорова-уродженець Донбасу і працівник сфери ескорту. До знайомства із зіркою українець працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером" і навіть був допущений до сина Кіркорова на модний показ.

Нагадаємо, раніше український телеведучий і комік Сергій Середа зробив несподівану заяву. А саме, він розкрив в інтерв'ю славі Дьоміну, хто з зірок російського шоу бізнесу є нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти