StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Плакала і глушила емоції": Раміна розповіла про смерть друга-бійця на фронті

17 травня 2024, 20:11
2485
Відома українська блогерка Раміна Есхакзай розповіла, як змінилася після поїздок на фронт і як переживає втрату друзів.
 Есхакзай, Раміна
Раміна розповіла про болючу втрату друга-бійця на передовій: / колаж Главред, фото Instagram і пресслужба Р. Е
схакзай

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай опублікувала емоційний пост - після того, як дізналася про те, що загинув її друг-боєць ЗСУ з позивним "Фарш".

"На жаль, життя - це не голлівудський фільм. Я нещодавно зрозуміла, коли загинув мій друг із позивним "Фарш", я плакала, але не відчувала горя, тому що я заглушила в собі емоції. Я не можу відчути радість, коли радієш усією душею, теж не можу відчути відчай. Емоції є, але вони на автопілоті. Навіть коли сплю, зібрана", - заявила вона.

Блогерка каже - після поїздок на фронт вона стала більш витривалою і більше не соромиться ділити побут із бійцями в екстремальних умовах.

відео дня

"Я зрозуміла, що завдяки поїздкам на передову, у мене відпала сором'язливість жити разом із хлопцями. Ми їдемо разом з оператором, водієм. Я часто орендую квартиру, або військові пропонують пожити в них. Я в термобілизні, хлопці в шортах і футболці, один за одним йдемо чистити зуби, поїсти. Було, що ми ночували в лазні. Тому що, коли тільки починалося повномасштабне вторгнення, був більший вибір міст, де можна зупинитися, а зараз, наприклад, у Покровську не дуже зупинишся, тому що частіше обстрілюють", - підсумувала вона.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Нагадаємо, раніше мультиартист Діма Monatik показав рідкісні шкільні фото зі свого випускного вечора в костюмі в найкращих традиціях двотисячних, які не бачили навіть найвідданіші фанати артиста.

Також ресторатор, фудблогер і музикант Міша Кацурін зворушив фанатів фото з українською співачкою Надею Дорофєєвою і його дітьми від минулого шлюбу, яких він вважає найдорожчими людьми.

Інші матеріали за темою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти