StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Їм все підряд та блюю": Раміна Есхакзай розповіла про свою боротьбу з булімією

2 травня 2024, 17:18
425
Журналістка заговорила про страх перед антидепресантами та втому від самокатування.
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай РХП - Раміна розповіла про булімію / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай у лютому 2024 року зізналася, що страждає від булімії - розладу харчової поведінки (РХП). З цим порушенням боротися дуже складно - вона регулярно працює з психологом і нутриціологом, проте зриви все ж відбуваються з гнітючою регулярністю.

Про свій нинішній стан Есхакзай розповіла у своєму Telegram-каналі. "Скоро буде майже рік, як я хочу впоратися без антидепресантів та знову почати жити, а не 3 дні нормально, далі 2 їм все підряд та блюю, потім знову спочатку. Мій максимум за останні півроку, коли я не чинила насилля над своїм організмом - це 5 днів. Рівно 5 днів я не мучала себе, споживаючи все підряд, щоб мій мозок відключився на час, поки я споживаю їжу. Мені не хочеться прокидатися зранку. Я не можу спати. Не можу розслабитися. Мій стан такий: "Зупиніть цей світ, я хочу вийти на наступній зупинці", - пише журналістка.

Усе це привело її до думки про те, що власної сили волі для подолання РХП їй усе ж таки не вистачає. Раміна задумалася про прийом антидепресантів, але її лякають можливі наслідки.

відео дня

"Сьогодні буде консультація у ще одного психіатра стосовно доцільності прийому антидепресантів. В мене є радянський страх, що з ними я буду овочем, а коли відміню, знову все повернеться", - поділилася Раміна Есхакзай.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Діма Monatik показав рідкісні шкільні фото зі свого випускного вечора в костюмі в найкращих традиціях двотисячних, які не бачили навіть найвідданіші фанати артиста.

Також ресторатор, фудблогер і музикант Міша Кацурін зворушив фанатів фото з українською співачкою Надею Дорофєєвою і його дітьми від минулого шлюбу, яких він вважає найдорожчими людьми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти