StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Передозування водою: померла молода мама двох дітей

4 серпня 2023, 10:52
38466
Молода жінка випила трохи менше 2 літрів води і померла.
Вода, чайник, стакан
Виявляється, може бути передозування простою водою/ Колаж Главред, фото pixabay.com

Мати двох дітей у США померла після того, як випила близько 1,8 літра води всього за 20 хвилин.

За інформацією The Daily Mail, 35-річна Ешлі Саммерс померла від отруєння водою незабаром після того, як провела неквапливий день на озері Фрімен протягом довгих вихідних.

В останній день поїздки вона відчула запаморочення та головний біль, симптоми зневоднення, але жодна кількість води не могла втамувати спрагу. Вона випила еквівалент чотирьох пляшок по 500 мл.

відео дня

Коли Саммерс повернулася додому, вона втратила свідомість у своєму гаражі через сильний набряк мозку. Вона так і не прийшла до тями.

У лікарні лікарі діагностували у неї водну інтоксикацію, яку також називають гіпонатріємією, яка розвивається через те, що в організмі занадто багато води і недостатньо натрію.

Двоє дітей залишилися без мами
Двоє дітей залишилися без мами / Фото The Daily Mail

Коли Девон Міллер, брат Саммерс, почув про стан своєї сестри, він не повірив. Він сказав:"Це був великий шок для всіх нас".

Міллер додав: "Вона просто відчувала, що не може напитися... коли вони покинули піщану косу і дісталися до причалу, це було близько 20 хвилин на човні... вона випила чотири пляшки води за ці 20 хвилин".

Саммерс так і не прийшла до тями, і лікарі діагностували у неї водне отруєння або гіпонатріємію.

Цей стан виникає, коли хтось випиває надмірну кількість води протягом короткого проміжку часу, що пригнічує здатність складних систем організму, в першу чергу нирок, регулювати баланс рідин.

Кінцевою метою є встановлення рівноваги між водою та електролітами, такими як натрій, калій та хлорид, що забезпечує належне функціонування клітин.

Натрій особливо важливий через його здатність підтримувати зв'язок між клітинами за допомогою електричних імпульсів.

Натрій також сприяє засвоєнню поживних речовин у травній системі та нирках, що регулює кількість води та електролітів, які реабсорбуються в кров або виділяються з сечею.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що буде, якщо щодня мити голову рисовою водою.

Раніше також стало відомо про те, що 50-річна британка на ім'я Ліз шокувала зізнанням у дивній залежності. Виявлятися, жінка більше 10 років їсть шерсть своїх кішок. Героїня не відмовилася від цього навіть після наполегливих рекомендацій свого лікаря.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти