StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка вирішила приготувати обід в посудомийці: що з цього вийшло

28 липня 2023, 15:39
Дізнайтеся, що буде, якщо покласти рибу в посудомийну машину.
Жінка вирішила приготувати обід в посудомийці
Жінка вирішила приготувати обід в посудомийці / колаж: Главред. фото: скріншот

Це може здатися дивним, але ідея приготувати обід в посудомийній машині може бути ідеальним рішенням для тих, у кого невелика кухня.

Однією з найбільш дратівливих домашніх справ є миття посуду. При цьому, посудомийна машина сама миє посуд за нас в найкоротші терміни. Чи знаєте ви, що посудомийну машину можна використовувати не тільки для миття посуду і столових приладів? Про це ми і поговоримо.

Також ми писали про те, яким незвичним способом можна позбутися від болю після укусу комара - як прибрати укус комара: спосіб, який дивує і допомагає одночасно.

відео дня

На сайті Tips & Tricks розповіли про дивовижний і незвичайний лайфхак.

У кулінарії, по суті, використовується тепло для приготування їжі. Ви можете використовувати пар для приготування або високу температуру в духовці.

Як приготувати їжу в посудомийній машині

Посудомийна машина досягає температури від 60C до 70c . Цього тепла достатньо, щоб приготувати безліч страв. Наприклад, кус-кус або шматочок лосося.

Для того, щоб приготувати кускус, наприклад, необхідно просто відправити інгредієнт в банку і додати в неї трохи рідини. Скибочку риби, наприклад, можна просто загорнути у фольгу і покласти в пакет на замку. Після "упаковки" страви - необхідно покласти її на верхню полицю посудомийки і запустити її в звичайний режим. Після закінчення цього часу ви побачите, що ваш обід готовий. Важливо не намагатися приготувати таким чином ті страви, які вимагають високих температур або позбавляються за рахунок них від мікробів.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти