StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вимагає, щоб я змінила ім'я дитині": жінку обурив наказ свекрухи

27 липня 2023, 16:01
11964
Вона розповіла, як вони з чоловіком вирішили вшанувати пам'ять його покійного брата ім'ям їх дочки.
Жінка обурилася заявою свекрухи
Жінка обурилася заявою свекрухи / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Дівчина розплакалася після того, як її родичі наказали їй змінити ім'я дитини, оскільки це "занадто чоловіче" для маленької дівчинки.

Вона розповіла, як вони з чоловіком вирішили вшанувати пам'ять його покійного брата ім'ям їх дочки, пише Mirror.

"Кілька днів тому я народила свою першу дитину. Останнім часом мій організм переживає дуже багато, особливо через випадання волосся в зв'язку з вагітністю. Мої емоції були божевільними, але мій чоловік допомагав мені у всьому", - каже дівчина.

відео дня

Вона розповіла, що вони нікому не говорили імені майбутньої дитини.

"Ми хотіли тримати це в секреті, оскільки його сім'я дотримується традицій, а я хотіла почекати, поки не буду готова побачитися з людьми. Але вчора моє тіло відчувало себе нормально, і я хотіла, щоб мої родичі і батьки познайомилися з дитиною. Мою дитину звуть Райан", - зізналася дівчина.

За її словами, рішення про ім'я прийняв її чоловік.

"Він хотів назвати її Райаном на честь свого покійного брата. Мені подобається це ім'я, і воно ідеально їй підходить", - каже дівчина.

Подружжя тримало ім'я в таємниці, поки родичі не приїхали відвідати внучку вперше, але тепер вони пообіцяли "не мати з нею нічого спільного", поки ім'я не буде змінено.

"Моя свекруха запитувала, що зі мною, і чому я дала дитині ім'я хлопчика. Мій чоловік пояснив їм, чому, але вони ще більше злякалися, сказавши, що ім'я, яке вони вибрали для нього, було для хлопчика, і що навіть тоді воно священне, і я навіть не повинен був думати про використання цього імені. Вони звинуватили у всьому мене. А потім до них приєднався мій свекор, який назвав мене просто некомпетентною жінкою і не більше", - поскаржилася дівчина.

Жінка звернулася в соціальні мережі, щоб запитати у користувачів, як би вони вчинили в такій ситуації.

Вона запитала: "я відчуваю себе жахливо, мені здається, що я щойно змусила свого чоловіка пройти через пекло, але я не хочу змінювати ім'я. Невже я така сволота, що не хочу змінювати прізвище, хоча це заподіює біль моєму чоловікові".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти