StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переробленого Кіркорова викрили в боягузтві

16 листопада 2023, 15:44
Фішка Кіркорова - ображати жінок. Це він робить краще, ніж співає.
Кіркоров любить принижувати жінок
Кіркоров любить принижувати жінок / Колаж Главред, фото Instagram / fkirkorov, victoriyabonya

Російський співак Філіп Кіркоров, який у загарбницькій війні Росії проти України, підтримав свою терористичну батьківщину, знову собачиться зі своїми земляками.

На цей раз Кіркорова тригернула блогерка і ведуча, яка є мало не головним ньюсмейкером терористичної Росії, Вікторія Боня. Якраз кілька місяців тому вона зробила ряд пластичних операцій, які цікавили більшість росіян більше, ніж напад на мирного сусіда.

Зокрема, Кіркоров порівняв блогершу з консервною банкою. Боня справедливо образилася і вирішила на спільному заході подивитися Кіркорову в очі. Однак той злякався.

відео дня

За словами Боні, команда Кіркорова прибігла до жінки і просила, що б артисти не перетиналися. "Мене це дивує. Це боягузтво? Якщо ти образив людину за спиною, то будь добрий повторити в очі", - цитує її пропагандистське видання 7dn.ru.

Нагадаємо, раніше давня подруга співака-путініста, Філіпа Кіркорова, який раз у раз шокує своїх співгромадян безглуздими костюмами і смішними пластичними операціями, відкрила таємницю особистого життя артиста.

Нагадаємо, раніше український телеведучий і комік Сергій Середа зробив несподівану заяву. А саме, він розкрив в інтерв'ю славі Дьоміну, хто з зірок російського шоу бізнесу є нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти