StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Відчуття теплі": вокалістка Hardkiss розповіла про зустріч з королем Чарльзом на Євробаченні

27 квітня 2023, 13:19
1441
Юлія Саніна з Hardkiss поговорила з королем Великобританії Чарльзом і його дружиною Каміллою. Співачка подякувала їм за допомогу Україні
Саніна, король Карл
Юлія Саніна і король Чарльз разом з королевою-консортом Каміллою / скріншот з відео і ua.depositphotos.com

Відома українська співачка і солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна, яка стане однією з ведучих міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2023, під час офіційного відкриття сцени заходу зустрілася з королем Чарльзом III та його дружиною – королевою-консортом Каміллою. Своїми враженнями від зустрічі артистка поділилася на сторінці в Instagram.

"Ну що, зустрілася я з Його Величністю, у нас навіть відбулася розмова. Я сказала все, що планувала і навіть більше. Подякувала, поговорили про Україну, він розповів, що відкрилася бібліотека, вони відкривали українську бібліотеку. І в цілому, відчуття настільки теплі, дуже приємно стає від людини", - сказала Саніна.

Співачка стверджує, що британська королівська сім'я також готова дивитися всі три ефіри Євробачення-2023.

відео дня

"Від усього українського народу я подякувала за підтримку, яку ми отримуємо від Сполученого Королівства Великої Британії та від королівської родини. Зазначила, наскільки важливо і приємно, що саме Великобританія від імені України приймає в цьому році конкурс "Євробачення". Ми обговорили те, як багато талановитих українців бере участь у підготовці і скільки чудових українських артистів виступить на сцені", – підсумувала Саніна.

Коли пройде Євробачення 2023

67-й Міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде 9 і 11 травня у Великобританії (Ліверпуль) на арені m&s Bank Arena.

13 травня відбудеться грандіозний фінал.

Варто відзначити, що Євробачення повинно було пройти в Україні, після перемоги на торішньому конкурсі українського фолк-хоп-колективу Kalush, однак через війну проведення конкурсу в нашій країні стало неможливим.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти