StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вони у владі тих, хто може вбити": старий Вассерман зганьбився, говорячи про родичів в Україні

23 січня 2023, 22:16
70-річний Анатолій Вассерман вважає, що його родичі добре ставляться до української влади тільки через стокгольмський синдром.
Анатолій Вассерман
Анатолій Вассерман розповів про родичів в Україні / Фото: МК

Анатолій Вассерман, який переїхав з Одеси до Росії і підтримує криваву війну проти України, заявив, що він нібито переживає за своїх родичів, які залишилися в своїй країні. Про це повідомляють росЗМІ.

Він зізнався, що з початку повномасштабної війни Вассерман припинив спілкування з рідними, нібито "щоб не нашкодити їм". Йому здалося, що у родичів "стокгольмський синдром", тому що вони довіряють українській владі.

"У мене в Одесі залишилися рідний брат з сім'єю, а також багато знайомих і друзів. З початку "сво" не спілкуємося. Боюся підставити їх ... Є така вкрай малоприємна штука, як стокгольмський синдром. Чому він так називається? Вперше його виявили у кількох людей, які потрапили в процес захоплення бандитів в одному з банків Стокгольма. Злочинці не встигли втекти, утримували відвідувачів, поки йшли переговори з поліцією. Виявилося, заручники абсолютно щиро сприймали цих бандитів як своїх близьких і навіть обурювалися діями правоохоронців", - сказав Вассерман.

відео дня

Він оскандалився через свої дивні заяви про те, що на українців нібито впливають спецслужби і через спілкування з родичами в РФ у них можуть бути "серйозні проблеми".

"Там зараз можна потрапити під увагу Служби безпеки України за будь-який обмін репліками. У всіх затриманих цією службою, крім усього іншого, перевіряють історію дзвінків і sms", - говорить Вассерман.

Варто відзначити, що сам Вассерман родом з України. Він отримав громадянство Росії лише 7 років тому.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти