StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Показали себе, як труси і черв'яки": Анатоліч обрушився на артистів в РФ, які підтримали війну

18 листопада 2022, 08:18
Український телеведучий Анатолій Анатоліч у своєму Instagram поміркував про позицію російських акторів, які підтримали війну проти України.
Анатоліч
Анатолій Анатоліч / Колаж фото УНІАН і instagram.com/anatoliyanatolich/

Відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним. Шоумен опублікував гнівний пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я перестав сприймати контент і просто людей без розуміння їх політичної позиції. Не можу слухати музику тих, хто або мовчить, або, не дай бог, підтримує цю війну. Так для мене зник майже весь російський шоу-бізнес (фух, легше стало), залишивши мені одиночних артистів типу Касти, Анакондаз, Оксімірона і Нойза МС. Те саме з кіно, телебаченням, комедією тощо. 90 відсотків показали себе, як труси і нікчемні черв'яки. Тому ці, хто залишився в моєму плейлисті, для мене стали ще ближче. А на фото Ангеліна Вовк, Хрюша, Степаша і Філя. І звичайно, це міг бути пост на тему. Цой би ніколи не підтримав цю війну. Або Ігор Сорін з Іванушек вже поїхав би з Росії, не витримавши цей ганебний порядок, але ні. Тут про Ангеліну Вовк, яка зібралася їхати на фронт підтримувати російських окупантів", – написав він.

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість ганебним вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

2 вересня Тодоренко вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Міхалков). Мовчунню швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу ‒ шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти