StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він у муках": що сталося з Газмановим після того, як син зрікся його прізвища

11 квітня 2024, 12:58
62256
Дружина путініста Олега Газманова на тлі новини про те, що їхній син зрікся прізвища батька, розповіла про його муки нових пісень.
Олег Газманов
Путініст Олег Газманов готує нові пісні / колаж: Главред, фото: t.me/gazmanovOG

Російський співак Олег Газманов, який у дикому захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, нещодавно переніс операцію на очах, після чого пішло багато чуток. До того ж його прийомний син Філіп Газманов змінив прізвище через ризики для бізнесу. А вся справа в тому, що співак-путініст перебуває під західними санкціями.

Дружина артиста Марина Газманова у своїх соцмережах прокоментувала, що ж зараз відбувається з її чоловіком.

відео дня

"Дорогі мої підписники, ви хвилюєтеся, як почувається композитор після операції на очі?! Операція планова! Олег у перший же день після втручання вже працював на студії. Він справжній чоловік, який не скиглить через деякі мінливості долі. Зараз у нього інша важлива проблема, він у творчих муках виношує нові пісні. Дуже попахує шлягером. Чому в муках, а так завжди, коли з'являється твір на роки", - написала Марина.

Дружина Газманова розповіла, що відбувається з її чоловіком
Дружина Газманова розповіла, що відбувається з її чоловіком / фото: скрін instagram.com/marinagazmanova/

Хто такий Олег Газманов?

Олег Газманов - російський співак-путініст. Підтримав анексію Криму у 2014 році. У 2015 артиста блокували в Мережі за звинуваченням у мілітаризмі. Через підтримку вторгнення рф в Україну 5 березня 2022 року оголошений у міжнародний розшук; в Україні на нього завели кримінальну справу за посягання на територіальну цілісність України. З 6 жовтня 2022 року перебуває під санкціями всіх країн ЄС.

Олег Газманов - останні новини по темі

Зазначимо, Ксенія Собчак розсекретила, чим займається і де перебуває син завзятого путініста Олега Газманова. Виявляється, Філіп живе в Монако і не збирається їздити з батьком на тимчасово окуповані Росією території України.

А також донька Олега Газманова вже встигла перекроїти собі обличчя. Підписники дівчини переконані, що вона не виходить із кабінетів пластичних хірургів, щоб поправити то одне, то інше.

Читайте більше про Газманова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти