StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він для мене один і єдиний": колишня дружина Потапа зробила несподіване зізнання

29 листопада 2022, 17:52
Продюсер і бізнес-леді Ірина Горова пояснила в інтерв'ю, як склалися її стосунки з Потапом.
Ірина Горова
Ірина Горова / instagram.com/gorovaya_irina

Колишня дружина українського продюсера і співака Потапа (Олексія Потапенка-авт .) Ірина Горова зробила несподіване зізнання щодо виконавця. Вона заявила, що Потап познайомив її з шоу-бізнесом. "Він для мене один і єдиний, хто допоміг мені зрозуміти, що таке взагалі шоу-бізнес і з якого боку до нього підходити", - розповіла вона в інтерв'ю жвл.

За її словами, вони зробили один для одного все, що могли. "Я, з точки зору шоу-бізнесу, він з точки зору креативу", - каже вона.

Горова також додає, що в якийсь момент вони вичерпали можливості один одного. Жінка, крім того, звернулася до всіх журналістів, щоб ті не об'єднували їх з Потапом. "Я дуже багато роблю для того, щоб просто називатися Іриною Горовою", - додає вона.

Нагадаємо, співачка NK (Настя Каменських) поділилася новиною. На своїй сторінці в Instagram, співачка виклала фрагмент нової пісні"Мама-зима".

Сама співачка запостила фрагмент пісні і написала пост.

"Ця зима, мабуть, одна з найскладніших для кожного українця. Але я впевнена, що, незважаючи на всі перешкоди, ми обов'язково вистоїмо. Бо та безмежна любов і жага до життя, притаманні українському народу, наділяє кожного з нас неабиякою силою. "Мама-зима" вже на всіх цифрових платформах, щоб нагадати вам: світло, наявне всередині нас, здатне розчинити будь-яку темряву. А любов і віра в свої сили зігріють навіть у найсильніший холод", - написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти