StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він буде горіти в пеклі": Брітні Спірс думала, що батько "намагався вбити" її під час опікунства

19 жовтня 2022, 04:00
Співачку примусово лікували в психіатричній клініці, і вона не розуміла, що з нею відбувається.
Брітні Спірс і Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі / Instagram

Брітні Спірс заявила, що відчувала, що її батько, Джеймі Спірс, "намагався вбити" її під час процесу опікунства.

У двохвилинному аудіокліпі, опублікованому в Твіттері, співачка розповіла про те, як на початку 2019 року вона зробила три МРТ, перш ніж її відправили в психіатричну лікарню.

"Все це не мало сенсу", - сказала 40-річна Брітні про кожен часовий іспит. "Все це не мало сенсу", - каже вона про примусове лікування.

відео дня

"Я не зрозуміла ізоляцію, медсестер, флакони крові, постійне спілкування", - продовжувала вона, зазначивши, що, хоча вона думала, що її можна лікувати від раку, "нічого з цього не було правдою".

Брітні пояснила: "Я в порядку. Я жива. Найскладніше знати, що вони просто були злими, і що я дійсно відчувала, що мій батько намагався мене вбити. І я сподіваюся, що він буде горіти в чортовому пеклі".

Нагадаємо, раніше Брітні повернула у свої соціальні мережі регулярну рубрику "Роздягнися догола - схвилюй шанувальників". 40-річна артистка протрималася практично місяць, щоб не засвітити свої оголені принади.

Привітати фанів з цим маленьким досягненням вона вирішила знімками в стилі ню на пляжі. З одягу на Брітт були лише крислатий солом'яний капелюх та пісок.

Знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, традиційно прикривши пах і соски емодзі сердечок. Фотосесію співачка залишила без будь-яких підписів, проте серед фанатів в коментарях під постом вибухнула неабияка буря.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти