StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тітні" знову в ділі: Брітні Спірс в одному капелюсі широко розсунула ноги на камеру

7 жовтня 2022, 02:43
Спірс "увірвалася" в Instagram з новою дозою оголеного контенту і приводом для пересудів.
Брітні Спірс
Брітні Спірс на пляжі одягла лише капелюх / instagram.com/britneyspears

Американський поп-ідол, співачка Брітні Спірс повернула в свої соціальні мережі регулярну рубрику "Роздягнися догола - схвилюй шанувальників". 40-річна артистка протрималася практично місяць, щоб не засвітити свої оголені принади.

Привітати фанів з цим маленьким досягненням вона вирішила знімками в стилі ню на пляжі. З одягу на Брітт були лише крислатий солом'яний капелюх та пісок.

Знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, традиційно прикривши пах і соски емодзі сердечок. Фотосесію співачка залишила без будь-яких підписів, проте серед фанатів в коментарях під постом вибухнула неабияка буря.

відео дня

Багато хто засуджує Спірс за оголення на публічному пляжі, де відпочивають інші люди, і за те, що подібні знімки потрібно тримати в приватній колекції для чоловіка, а не виставляти на загальний огляд. Також її називають поганою матір'ю, мовляв за такі фото її сини-підлітки будуть соромитися її.

Однак справжні шанувальники Брітні, як співачки і культової особистості в сучасній поп-культурі, бачать в її оголених фото певну самоіронію, і захоплюються її сміливістю.

Раніше американська супермодель палестино-голландського походження Белла Хадід взяла участь у паризькому Тижні моди - на подіум вона вийшла топлес, а сукню "наносили" прямо на її голе тіло.

Також американська акторка і модель, зірка Основного інстинкту, 64-річна Шерон Стоун знялася для чоловічого журналу в пікантній сукні, яка оголила її груди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти