Олег Винник випустив кліп Діаманти з переможницею Х-Фактора

23 квітня 2021, 17:31
Український підкорювач сердець Олег Винник представив спільний трек з переможницею Х-Фактора 10 Еліною Іващенко.
Олег Винник та Еліна Іващенко
Олег Винник та Еліна Іващенко / прес-служба

Суддя шоу Х-Фактор, який тепер судить Голос країни Олег Винник опублікував лірик-відео на пісню Діаманти, яку заспівав зі своєю протеже Еліною Іващенко - наймолодшою учасницею ювілейного Х-Фактора, яка пробила собі шлях до перемоги на шоу.

Вперше вони з Еліною спробували дует на Х-факторі, заспівавши пісню "Мати каже правду". Несподівано, відео виступу відразу потрапило в тренди YouTube, дует дуже здивував і порадував публіку, а трохи більше ніж за рік ролик зібрав близько 7 мільйонів переглядів.

Хоч Х-Фактор закінчився в 2019 році, іделя спільної пісні почала втілюватися в реальність в кінці 2020 року.

Вони вирішили передати своїм співом історію кохання, що почалася ейфорією, а з часом перетворилася на драму. Слова для пісні написала Світлана Кравчук (Ейра) а спродюсував - саунд-продюсер Вадим Лисиця.

"Легкий, але не легковажний радіотрек, під який можна потанцювати, посумувати, помріяти і зробити висновки. Що ми вкладаємо у відносини, то і отримуємо. Слідом за моментами ейфорії і пристрасті часто наступають моменти розплати. Любіть щиро, не шукайте винних, завжди починайте з себе! - коментує нову музичну роботу Олег Винник. - Еліна - не по роках глибока і мудра дівчина. І я радий, що нас звела доля на одній сцені. Бажаю, щоб наш дует став поштовхом у розвитку її музичної кар'єри і звернув увагу мільйонів глядачів на цю талановиту виконавицю."

читайте такожХ-Фактор 10 сезон 16 випуск дивитися онлайн 28-12-2019 фінал

"Знайомство з Олегом стало для мене великим подарунком долі. Робота з таким професіоналом своєї справи, артистом першого ешелону - це величезний досвід, - зазначає Еліна Іващенко. - Вірю, що трек Діаманти приречений на успіх. У пісні дуже лаконічно поєднувалися красиві слова, фрази, сенси, підтексти. Кожен слухач знайде в ній себе. І це найголовніше: артист повинен співати про те, що розуміють всі без винятку."

Пісня Діамантами вийшла 23 квітня і її презентація була на радіохвилях майже всіх станцій.

Нагадаємо, що Олег Винник вперше відверто розповів про своїх вовчиць, а також висловився з приводу розбитих сердець і "підкорених вовчиць".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти