"Мені здається, це неважливо": Олег Винник розбив міф про себе

6 квітня 2021, 17:23
Український співак Олег Винник в процесі зйомки нового кліпу розкрив журналістам невелику таємницю про свою кар'єру.
Олег Винник
Олег Винник / instagram.com/olegg.vynnyk/

Поки Олег Винник готує нову пісню і кліп Божевільна любов, збирається виходити зі своєю командою в прямі ефіри Голосу країни, він погодився розповісти про своє життя за лаштунками.

Журналісти ЖВЛ запитали у Винника про його статус "розбивача сердець", на що співак нагадав, що все навпаки - його творчість націлена на те, щоб зцілювати серця.

"Олег Винник не може розбивати серця, Олег Винник навпаки намагається їх склеювати, думати про це серце, не розбивати", - сказав співак.

Крім того Винник повторив те, що не раз говорив у різних формулюваннях - творчість не тримається на особистому житті артиста.

"Хтось підтримує свою популярність піаром: показує свою білизну, дітей по всьому світу або дружин. Мені здається, що все це неважливо... Як тільки у тебе не буде матеріалу, тієї любові, іскри в очах, того щастя і запалу – усе, нічого не допоможе" ,- переконаний Олег.

Крім того, він не тримається за звання короля сцени - за словами співака, він готовий піти і поступитися місцем, коли буде час. До того ж, він себе не вважає зіркою - банально немає часу на все це за постійною роботою.

Проте своїми фанатками Винник пишається, і завжди приймає подарунки і навіть знає про "конкурс на букет", в якому вони негласно змагаються вже не один рік.

Раніше Ольга Сумська розповіла, чи просила вона Олега Винника за свого чоловіка Віталія Борисюка на шоу Голос 2021.

Як відомо, Олег Винник став тренером шоу Голос: перезавантаження, і набирав у свою команду найнезвичайніші голоси. 1+1 позиціонували Винника як рокера в цьому сезоні шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти