StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ох і вимога: холостяк Топольський розповів, якою має бути його дівчина

8 листопада 2022, 21:59
Стати дівчиною холостяка не так-то й просто. У нього є ряд вимог, яких він, втім, дотримується і сам.
Александр_топольський
Олександр Топольський

Головний учасник "Холостяк-12 " Алекс Топольський розповів про те, якою б він хотів бачити поруч з собою свою другу половину.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

За словами холостяка, він не уявляє своє життя без спорту і "здорового духу".

відео дня

"Ділюся своїм рецептом здорового тіла, духу і розуму: зал мінімум 4 рази на тиждень, правильне харчування і режим дня, відмова від цукру, алкоголю та інших шкідливих продуктів, медитації і дихальні практики, а також постійне навчання новому. Без цього не уявляю своє життя! І тут справа не тільки у фізичній формі", - додає він.

За словами Топольського, як тільки він збивається з режиму, відразу помічає зміни в собі: не вистачає енергії, нічого не хочеться, настає якась апатія.

"Мені такий стан абсолютно не подобається, тому я відразу йду в зал. Плюс до всього, я переконаний, що 90% всіх успіхів і результатів - це не талант, не успіх, не натхнення, а дисципліна! Спорт та психічні практики – найкращий спосіб розвинути цю якість", - говорить він.

За словами нового героя-коханця, йому важливо, щоб дівчина мала схожі погляди на це питання. Щоб вона теж свідомо дбала про себе. Мені здається, так має бути апріорі. Адже від нас з вами багато в чому залежить потенціал майбутніх поколінь", - додає він.

Нагадаємо, раніше Алекс Топольський потрапив у скандал. Його звинувачують у сексуальних домаганнях. Розголосу історії надала колишня учасниця романтичного реаліті Анастасія Кузьмицька, яка вибула у другому ефірі проекту. Жінка опублікувала листування з дівчиною Сонею, яка стверджує, що вона особисто знайома з холостяком і саме він чіплявся до неї і примушував до інтиму.

Дівчина переконує, що все сталося на Новий рік у Києві. У той час завершувалися зйомки проекту і Топольський нібито вже був знайомий з батьками учасниць. Соня стверджує, що вона кілька днів спілкувалася з Алексом в мережі, після чого він запросив її разом зустріти Новий рік-2022.

Коли вони зустрілися, то зі слів Соні, Топольський почав наполягати на інтимі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти