StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ударив мене з ноги в лівий імплант": учасницю Холостяка-11 Адель Асанті побили через російську мову

6 листопада 2022, 14:15
Дівчина переживає, що нападник міг пошкодити імплант, бо в неї болить місце удару.
Адель Асанти
Українську порноактрису Адель Асанті побили у Львові / instagram.com/adelasanty_xx

Учасницю українського романтичного реаліті "Холостяк-11" порноактрису Адель Асанті жорстоко побив чоловік через російську мову. Це сталося у Львові. Про напад вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина стверджує, що до неї підійшов чоловік під час прогулянки у Львові з навушниками у вухах та грубо запитав, куди вона йде. Адель відповіла йому російською мовою та пригрозила викликом поліції.

Після чого чоловік ногою вдарив дівчину. Це сталося серед білого дня.

відео дня

"Я йому кажу: "Чоловіче, ви як зі мною розмовляєте? Я зараз викличу поліцію". А він мені: "Ааа, так ти російськомовна мерзота". І як ударив мене з ноги в лівий імплант. Це взагалі як? Серед білого дня! Це так Львів зустрічає людей з Києва, з Харкова? Це взагалі нормально? Мене просто вдарив незнайомий чоловік за те, що я йому відповіла російською", - написала Адель Асанті.

Дівчина зізналась, що у її сідницях вставлені імпланти. Після удару в неї досі болить сідниця. Вона припускає, що ймовірно нападник пошкодив її імплант.

Адель вже написала заяву в правоохоронні органи.

Нагадаємо, учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" гімнастка Єлизавета Крутікова вагітна. Вона вже більше року перебуває у відносинах з чоловіком на ім'я Костянтин. На своїй сторінці в соцмережах вона опублікувала відео, на якому видно, як вона дарує коробочку коханому, у ній він знайшов позитивний тест на вагітність.

Також стало відомо про те, що подружжя Решетнікових, Христина і Григорій, які вже і так виховують трьох синів, задумалися про усиновлення малюка, який втратив своїх рідних під час жорстокої війни Росії проти України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти