StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одне суворе правило: дружина Дауні-молодшого розкрила секрет ідеального шлюбу

15 березня 2024, 00:29
Вони дотримуються його вже 19 років, і сьогодні щасливі, як ніколи.
Роберт Дауні-молодший, Сьюзан Левін
Дружина Роберта Дауні-молодшого поділилася сімейним лайфхаком / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американський актор Роберт Дауні-молодший і продюсерка Сьюзан Левін познайомилися 2003 року, а вже через два роки зіграли весілля. Разом вони виховують двох спільних дітей - сина Екстона Еліаса Дауні (2012) і доньку Ейврі Роель Дауні (2014).

Тривалий час у Дауні-молодшого в Голлівуді було амплуа "анфан террибль", через яке мало хто спершу вірив у міцність стосунків актора і його нової супутниці. Проте життя і кар'єра Роберта з появою в ній Левін пішли в гору, і сьогодні подружжя все ще сяє від щастя в товаристві одне одного.

Нещодавно Сьюзан розповіла виданню People, у чому ж її секрет міцних стосунків з колишнім бунтарем Дауні-молодшим. Усе виявилося вкрай просто: в їхній сім'ї існує правило, якого дотримуються з усією суворістю і без винятків.

відео дня

"У нас є правило двох тижнів: ми не розлучаємося більше, ніж на два тижні, не бачачи один одного і сім'ю разом", - розповідає дружина артиста. Якщо він задіяний на зйомках, вона з дітьми може приїхати до нього, і навпаки. Це дає змогу родині підтримувати гармонійні та стабільні стосунки.

Правило 14 днів стало стилем їхнього життя, зазначає Сьюзан Левін: "На щастя, ми віддаємо перевагу бути мандрівним цирком, коли це можливо. Ти дотримуєшся основного правила - два тижні, а потім не намагаєшся забігати наперед, тому що багато чого з того, що ми робимо, напрочуд непередбачувано".

Хто такий Роберт Дауні-молодший?

Роберт Дауні-молодший - американський актор, продюсер і музикант. Син режисера Роберта Дауні-старшого. Дебютував у кіно, коли йому було 5 років. Володар трьох "Золотих глобусів" (2001, 2010, 2024), двох BAFTA (1993, 2024), двох SAG Awards (2001, 2024) і одного "Оскара" (2024). Найбіль відомий за ролями в медіафраншизі від Marvel (Тоні Старк / Залізна людина) і фільмах про Шерлока Холмса (виконав Шерлока Холмса) від режисера Гая Річі.

Раніше стало відомо, що Анджеліна Джолі програла в суді Бреду Пітту. Колишнє подружжя не разом уже 8 років, але їм досі не вдається розділити спільно нажите в шлюбі майно.

Також було розкрито подробиці заповіту американо-канадського актора Меттью Перрі, який він склав ще 15 років тому. У документі зазначено, кому дісталися багатомільйонні статки "Чендлера Бінга" після його раптової смерті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти