StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Загальний невроз населення": онук-втікач Ротару висловився про війну і гідність

7 листопада 2023, 11:29
Анатолій Євдокименко зізнався, ким бачить себе через 5 років. Правда, не уточнював, де.
Софія Ротару, Анатолій Євдокименко, Софія Євдокименко
Анатолій Євдокименко про війну - онук Ротару в новому інтерв'ю розповів про себе і свою творчість / колаж: Главред, фото: instagram.com/shmn, instagram.com/sofiarotaru.official

Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко зробив кілька спроб покинути Україну під час повномасштабної війни в країні. Згодом йому це вдалося, і хлопець осів у Лондоні, де впритул зайнявся творчістю.

Євдокименко успадкував музичний талант дідуся і бабусі, і зараз готується до виходу нового альбому під псевдонімом SHMN. В рамках рекламної кампанії Анатолій дав інтерв'ю журналу Мetal.

Схоже, молодик анітрохи не турбується, що на батьківщині його вважають втікачем - про війну він говорить відкрито. Втім, все більше в поєднанні з творчістю.

відео дня

Зокрема він згадав події на батьківщині в контексті того, що сучасне суспільство зараз стрімко змінюється під впливом такого потужного чинника. "Нещодавня пандемія та війна, що триває зараз, мали величезний вплив на людство. Людям важливо зберігати моральну гідність і шукати вирішення проблеми шляхом єдності. Технологічний прогрес випереджає еволюцію людини, що призводить до загального неврозу світового населення", - говорить SHMN.

Також онук Ротару зізнався, що знаходиться в пошуку свого власного звучання. Крім того у нього грандіозні плани на майбутнє - Анатолій хоче створити свій музичний колектив, а також спробувати себе у вокалі та продюсерській діяльності.

Нагадаємо, 7 березня 2022 року, на кордоні з Молдовою затримали вісім українців призовного віку. У супроводі поводиря - громадянина Молдови - чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко - син та онук співачки Софії Ротару.

Пізніше стало відомо, що Анатолію все ж вдалося покинути країну. Він влаштувався в Європі, де впритул зайнявся своєю музичною кар'єрою. У грудні 2022 року Євдокименко-молодший вперше прокоментував свою втечу.

Інші новини про сім'ю Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти