StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сина та онука Софії Ротару затримали разом з іншими ухилянтами на кордоні України - ЗМІ

8 березня 2022, 09:13
Руслан і Анатолій Євдокименко намагалися перетнути кордон з Молдовою на човні. Всього в групі було вісім чоловіків призовного віку та поводир.
Онук Софії Ротару
Онук Софії Ротару / скріншот відео

У понеділок, 7 березня, на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. У супроводі поводиря - громадянина Молдови - чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні.

Як повідомляє Українська правда в Twitter, серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименки – син і онук співачки Софії Ротару.

За ухилення від призову за мобілізацією згідно зі статтею 336 Кримінального кодексу загрожує позбавлення волі на термін від двох до п'яти років. А за незаконний перетин кордонів України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до трьох років.

відео дня

У разі повторного вчинення тих самих дій або вчинення їх у групі – від трьох до п'яти років.

Як повідомляв Главред, скрипалька з Харкова Віра Литовченко перетворила укриття, в якому мешканці будинку ховаються від російських бомбардувань, на імпровізовану сцену. Тут вона грає на скрипці, намагаючись своєю музикою перекрити оглушливий гуркіт бомб.

Тим часом українська співачка Наталя Могилевська знаходиться в Києві під час війни в Україні. Вона розповіла, що замість сольних концертів на сценах через бойові дії змушена співати в метро, де ховається під час повітряної тривоги.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти