StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Звернулася з молитвою: Софія Ротару висловилася про смерть Білоножка

10 січня 2024, 13:57
3427
Раптовий відхід Віталія Білоножка шокував колег і шанувальників співака.
Софія Ротару, Віталій Білоножко
Софія Ротару відреагувала на смерть Віталія Білоножка / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official, facebook.com/vitaliy.bilonozhko

Українська сцена втрачає своїх легенд - 9 січня стало відомо про смерть Народного артиста України Віталія Білоножка. Дружина співака вже повідомила, де і коли пройде прощання з ним.

А поки колеги і друзі Віталія Васильовича шанують його пам'ять у соціальних мережах - діляться улюбленими піснями у виконанні артиста, архівними фотографіями і просто теплими словами.

Данину поваги покійному колезі також вирішила віддати і українська співачка Софія Ротару. У своєму блозі в Instagram вона опублікувала студійний фотопортрет Білоножко.

відео дня

Софія Михайлівна не стала затемнювати знімок, а залишила артиста таким, яким його запам'ятали багато - яскравим і усміхненим. Співачка лише додала емодзі рук, складених у молитві. "Світла пам'ять..." - підписала фото Ротару.

Віталій Білоножко
Софія Ротару відреагувала на смерть Віталія Білоножка / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу підтвердив розлучення з другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус, та заступився за нову дівчину, з якою почав зустрічатися нещодавно.

Також українська модель, співачка і волонтер Даша Астаф'єва емоційно розпекла тих, хто мовчить про війну, яку розв'язала проти України країна-терорист.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти