StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Замовчування війни - злочин": Астаф'єва висварила тих, хто мовчить про війну

10 січня 2024, 11:44
183
Даша Астаф'єва емоційно висловилася про публікації в соцмережах з приводу війни, яку Росія розв'язала проти України.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва емоціонально висловилась в соцмережах / колаж: Главред, фото: instagram.com/da_astafieva

Відома українська поп-співачка і волонтер Даша Астаф'єва вкрай емоційно висловилася на своїй сторінці в Instagram про тих, хто замовчує війну і не бажає поширювати правду про події в Україні.

Її обурюють заклики у соцмережах не публікувати злочини російських окупантів ‒ бо, мовляв, українці й самі це бачать, а іноземці від цього "панікують".

"Слід зрозуміти просту річ: світ втрачає інтерес до нас. Звучить жахливо, але це так. Всі ахнули, підтримали, поспостерігали і, нарешті, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин з боліт, а у них на обкладинці — Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, тому що її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців, братські могили і насильство над полоненими",-вважає співачка.

відео дня

Астаф'єва вважає, що розповідати про війну — обов'язок кожного, а мовчати про війну — це злочин.

"Замовчування війни-це злочин. Світ повинен бачити те, що Росія робить кожен (блін - Главред) день. Тільки так ми будемо впливати на ставлення людей до нашого ворога і зменшувати лояльність до росіян. Все просто - чим більше іноземців знають правду, тим більша світова спільнота підтримує нас, а міжнародні політики допомагають нам гасити окупантів. Вважайте, що кожен репост зберігає життя", - каже артистка.

Нагадаємо, раніше також Даша Астаф'єва розкритикувала свого колегу Олексія Потапенка (Потапа) за трек "Волонтер".

"Треба очиститися від цього, визнати, що ти робив погані вчинки. Якби Олексій розвантажив хоча б один автомобіль гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів, про волонтерів. Просто уяви, скільки жінок на морозі розвантажували важкі автомобілі, бачили це все, і як їм взагалі такі пісні. І замість того, щоб сказати: так, це помилка, я видалю. І радіостанції, які це крутили", – сказала вона.

Також раніше Астаф'єва відверто розповіла про нового коханого. Вона розкрила подробиці роману, який розпочався під час повномасштабної війни в Україні. Співачка сказала, що була знайома з коханим до війни, вони підтримували спілкування, проте вона боялася розвивати це, так як не знала, яке майбутнє її чекає.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти