StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий скандал: Кейт Міддлтон і принц Вільям звернулися з проханням до Меган і Гаррі

4 квітня 2024, 03:00
З'явилися чутки, що принц Вільям і Кейт Міддлтон запрошували Меган і Гаррі разом із дітьми в гості, але ті відмовили.
Меган Маркл, принц Гаррі, Кейт Міддлтон, принц Вільям
Меган Маркл відмовила на пропозицію Кейт і Вільяма / колаж: Главред, фото: instagram.com/meghanmarklerussia/, instagram.com/princeandprincessofwales/

Тільки ледачий не знає про розбіжності принца Вільяма і Кейт Міддлтон з принцом Гаррі і Меган Маркл. Але, подейкують, що сімейство Уельських все ж зробило перший крок на зустріч до родичів.

Вільям і Кейт запропонували, щоб герцог і герцогиня Сассекські приїхали до Британії зі своїми дітьми - Арчі та Лілібет.

відео дня

Про це повідомив The Mirror письменник, автор кількох книг про королівську сім'ю Том Квінн. Але, як заявив Том, Маркл була категорично проти поїздки.

"Меган нізащо не повезе дітей до Сполученого королівства. Вільям і Кейт пропонували, щоб Меган з Гаррі привезли дітей, і щоб дві пари та їхні сім'ї спробували налагодити стосунки, але пропозиція ця ні до чого поки не призвела", - сказав Квінн.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Додамо, королівський експерт Кеті Ніколл розповіла про те, як принцесу Кейт Міддлтон, яка шокувала світ новиною про свою хворобу на рак, підтримують найближчі.

А також інсайдери Букінгемського палацу повідомили, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.

Читайте більше про королівську родину:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти