StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нова пасія Налчаджиоглу жорстко висловилася про його другу дружину Лілію Реус

1 лютого 2024, 11:23
Анастасія Foxy не цікавиться насиченим минулим свого обранця.
Анастасія Лисиця, Мурат Налчаджиоглу
Анастасія Foxy висловилася про другу дружину Мурата Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, 28-річна модель Анастасія Foxy, живе своє найкраще життя і не приховує, що коханий робить його яскравішим. Всіма силами вона намагається довести, що його минуле її анітрохи не турбує.

Так нещодавно вона відповіла на кілька відвертих запитань про бойфренда і його другу ексдружину - візажистку Лілію Реус. Ситуація вийшла пікантна: Налчаджиоглу і Реус зустрічалися близько трьох років і одружилися влітку 2023 року. Через 4 місяці після весілля їхній шлюб розпався, і Мурат практично відразу закрутив роман з Анастасією.

Модель, у свою чергу, не бачить у цьому нічого дивного. З турецьким бізнесменом вона познайомилася на світському заході, і між ними відразу виникла хімія. Про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Також Фоксі зізналася, що особисто з Реус не знайома, оскільки не бачить у цьому необхідності. "Я її не знаю. І власне, навіщо? У моєму оточенні гідні люди з правильними цінностями, поглядами і способом життя. Важливо бути, а не здаватися", - їдко зауважила вона.

Також Анастасія зазначила, що анітрохи не ревнує Мурата ні до Лілії, ні в принципі: "Смішно. Я не ревную Мурата в принципі. Мені вистачає впевненості в собі і своєму чоловікові. Його ставлення до мене не дає жодних сумнівів".

Анастасія Foxy
Анастасія Foxy висловилася про другу дружину Мурата Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Раніше стало відомо, що український професійний боксер Олександр Усик вчетверте став батьком. Дружина спортсмена Катерина Усик уже розкрила стать та ім'я немовляти.

Також Феріт і Сейран із серіалу "Зимородок", турецькі актори Мерт Рамазан Демір і Афра Сарачоглу, підігріли чутки про роман. Зовсім недавно зірки заперечували, що перебувають у стосунках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти