StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Немає місця: Камалія пояснила, чому не забирає маму з Києва

16 червня 2022, 15:35оновлено 16 червня 2022, 16:14
Співачка розповіла про особисту драму.
Камалія
Камалія не знайшла місця для матері / Instagram

Співачка Камалія розповіла, чому не може забрати своїх маму і батька за кордон, а також поділилася, як пережила страшні дні, коли не могла вийти на зв'язок з рідними, які перебували в окупації.

Як повідомляє "Новий час", зі словами співачки, коли почалася повномасштабна війна, вона відразу ж запропонувала матері виїхати з нею за кордон, однак та відмовилася і залишилася в Києві. Зараз її мама страждає від депресії, від того, що самотня і не має можливості бачити свою дочку і онуків.

Камалія каже, що її мамі нікуди їхати.

відео дня

читайте такожЧоловік Камалії не купував винищувачі для ЗСУ: співачка зробила несподівану заяву

"Нас тут 16 осіб, і немає місця зовсім. Ми живемо не у себе вдома, а у дочки і сина Захура від першого шлюбу. Тут ще й Захура родичі, які 8 років тому тікали з Донецька до Києва, а коли там почалася війна – сюди. Тепер вони тут, у Лондоні. У нас тут дуже багато людей. Коли я їхала з України, просила маму їхати зі мною. Але вона упиралася, говорила, що нікуди не поїде. Мовляв, в Україні вона народилася і виросла, це країна. І як буде вмирати-це вдома", - каже вона.

Складна ситуація і з батьком співачки, що залишився в Чернігові. Камалія хотіла відвезти з собою і його, але він теж упирався, і весь цей час був у Чернігові.

"Він там випробував весь цей жах. Навпаки в будинок потрапила ракета, і все просто посипалося. У моєї двоюрідної сестри така ж ситуація з її батьком: нікуди – і все. Вони пережили окупацію. І коли наші влаштували зелений коридор, ми наполягали, щоб вони їхали, але вони категорично не захотіли. Я тут з глузду з'їхала, коли 10 днів не могла додзвонитися нікому з родичів з Чернігова. Не могла спати, постійно плакала, бо не знала, що з ними. Але 8 березня додзвонилася - всі живі", - розповідає вона.

Нагадаємо, раніше співачка в інтерв'ю для слави Дьоміна вона зізналася, чи вдалося її чоловікові зберегти стан під час військового вторгнення рф в Україну. На жаль, війні байдуже, багатий ти чи бідний, вона рівняє всіх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти