StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Неросійський без шматочка кінця": Слєпакова хочуть посадити на 5 років за пародію на трек путініста Шамана

12 листопада 2023, 22:02оновлено 26 грудня 2023, 15:24
Відомий російський комік і бард Семен Слєпаков, який засудив війну в Україні і путінський режим, розлютив росіян своєю новою сатиричною піснею.
Слєпаков, Шаман
Слєпаков записав отруйну пародію на трек співака-путініста Шамана

Відомий російський комік, сценарист і бард Семен Слєпаков, який давно засудив війну в Україні і злочинний путінський режим, розлютив жителем країни-агресора РФ новою сатиричною піснею. Цього разу він в образі співака "Шимона" зробив пародію на пропагандистську пісню"я росіянин" співака-путініста Шамана (він же Ярослав Дронов).

Слєпаков заспівав пісню "Неросійський", за що тепер колишні співгромадяни (комік вже встиг отримати ізраїльський паспорт) вимагають позбавити його волі.

Зокрема, в'їлися на "іноагента" представники руху "ветерани Росії". Вони звернулися в прокуратуру і Слідчий комітет РФ з вимогою перевірити коміка і порушити проти нього кримінальну справу за статтею "Збудження ненависті або ворожнечі, так само як приниження людської гідності".

І це при тому, що Слєпаков ніяк не ображає росіян. А всього лише іронічно співає про те, що він за національністю єврей. Власне, ця пісня вперше і прозвучала під час благодійного прямого ефіру в шоу іншого коміка-"іноагента" Михайла Шаца, під час якого гумористи збирали гроші на підтримку ізраїльтян, які постраждали від нападу терористичної організації ХАМАС.

"Неросійський, не важлива кров батька. Неросійський, без шматочка кінця. Неросійський, мені не пощастило. Неросійський, я всесвітнє зло", – заспівав Слєпаков.

Нагадаємо, раніше гуморист Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти