StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мало не згорів на роботі: у SHAMAN на концерті Газманова запалала шинель

21 серпня 2023, 09:24
1270
Концерт пропутінських співаків Олега Газманова і SHAMAN мало не обернувся "трагедією" через палаючу шинель. Це розганяють російські ЗМІ.
Газманов, Шаман
Газманов і Шаман разом виступали в анексованому Криму / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти

Концерт двох співаків-путіністів Олега Газманова і SHAMAN (Ярослава Дронова) у тимчасово анексованому Криму ледь не став "трагедією" – через пропалену шинель від концертного костюма. Ситуацію активно "розганяють" російські пропагандистські ЗМІ.

Під час виконання однієї зі своїх пропагандистських шлягерів SHAMAN картинно крутився навколо своєї осі і манірним жестом кинув шинель на підлогу. А, оскільки його виступ супроводжувався піротехнічною виставою, то іскри негайно підпалили цей предмет гардероба. В інтерв'ю російським пропагандистам SHAMAN, мабуть, вирішив придушити на жалість і показав дірку в тканині. Причому його" життєво важливі органи", як стверджує він сам, від інциденту не постраждали. І це логічно - адже пальто горіло на сцені в декількох метрах від танцюючого співака-путініста.

Газманов, Шаман
Газманов, Шаман

Нагадаємо, раніше гуморист Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

відео дня

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти