StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Непроста прикраса: Мішина засвітила каблучку з діамантом на безіменному пальці

20 вересня 2023, 14:02
2151
Зірка "Кріпосної" піддражнила фанатів дорогою блискіткою.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина показала золоту каблучку на безіменному пальці / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина заінтригувала шанувальників новими пригодами в її особистому житті. Вона ніколи не була одружена, а два її великі романи, з "секретним" батьком її сина Платона та коміком Олександром Еллертом, закінчилися не найкращим чином.

Зараз артистка активно будує кар'єру, насолоджується усвідомленим життям, і самостійно виховує дитину. Але чи є у неї хтось особливі, Мішина замовчує.

Однак нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімок, на якому хвалиться дорогоцінним кільцем на безіменному пальці. Дизайнерська прикраса від українського бренду Solo For Diamonds виконана із золота, покритого чорною емаллю, та інкрустована рожевим діамантом з огранюванням "груша".

відео дня

Хто підніс їй такий дорогий подарунок, Ксенія Мішина уточнювати не стала. Також акторка змовчала, чи несе кільце якесь ритуальне значення, або ж це просто покупка, щоб побалувати себе.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина показала золоту каблучку на безіменному пальці / instagram.com/misha.k.ua

Раніше хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова повідомила, що йде на серйозну операцію. Хірургічне втручання артистка планує через незадоволеність своїм тілом.

Також українська співачка і ведуча Анна Буткевич розповіла про зустріч з Аллою Пугачовою в Юрмалі. Артистка поділилася враженнями від особистого спілкування з Примадонною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти