StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська ведуча розповіла про зустріч з Пугачовою в Юрмалі: "Тримала за руку"

18 вересня 2023, 22:00
Анна Буткевич поділилася емоціями від спілкування з Примадонною та її чоловіком.
Анна Буткевич, Алла Пугачова
Анна Буткевич показала фото з Аллою Пугачовою, та пригадала їх зустріч в Юрмалі / колаж: Главред, фото: instagram.com/annabutkevych.official, instagram.com/alla_orfey

Українська співачка, акторка і ведуча Анна Буткевич опинилася серед артистів, запрошених Лаймою Вайкуле на її іменний музичний фестиваль в Юрмалі. Буткевич з радістю виступила і підтримала благодійну ініціативу на користь українців.

Крім благородної мети фестивалю співачку також порадувала можливість зустрічі з кумирами свого дитинства. Наприклад, з Аллою Пугачовою. Примадонна - близька подруга Вайкуле, і була з Максимом Галкіним серед почесних гостей.

Анна зустрілася з Аллою Борисівною за лаштунками фестивалю, і встигла перекинутися з нею парою слів. Історичний для артистки момент був знятий на фото, якими Буткевич поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Зустріч про яку я навіть не мріяла. Коли вона взяла мене за руку я відчула шалену, але водночас і мʼяку жіночу силу. Це відбулося в Латвії на музичному фестивалі, де ми збирали кошти для українців. Алла Пугачева - мій кумир з дитинства. Спочатку мене надихала її музика, потім - сила та загартованість характеру, а зараз - позиція", - підписала кадри з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним вона.

Раніше, на зло хейтерам, Галкін показав кохану Пугачову в розкішному образі. Разом пара спостерігала, як їхні діти граються з молодшою донькою Крістіни Орбакайте.

Також комік висміяв музичного критика "отСосєдова", який довгі роки працював в Україні, а тепер став одним з найвідданіших рупорів кремля і поширює роспропаганду.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти