StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ненавидить Росію і зневажає росіян: актриса з РФ дала інтерв'ю іноземним ЗМІ

4 липня 2022, 23:34
Актриса відкрито бажає смерті президенту Путіну, який вбиває мирних українців та їхніх дітей.
Юлія Ауг
Юлія Ауг підтримала Україну/ Solenka.info

Російська актриса Юлія Ауг заявила іноземним ЗМІ про свою ненависть до РФ через жорстоку війну, яку Росія розв'язала в Україні.

Російське видання Solenka.info повідомляє, що 52-річна актриса виїхала до Естонії, з якою її пов'язує дід по батьківській лінії, проте зараз вона знаходиться в Росії. Крім того, актриса дала інтерв'ю іноземним ЗМІ (яким, не повідомляється-авт.), де заявила, що ненавидить Росію, різко засуджує нинішню російську владу і зневажає росіян, які підтримують агресивні дії російської армії в Україні.

Росіяни обурилися поведінкою актриси і зажадали не просто закликати Ауг до відповідальності, але і покарати її найжорсткішим чином. На думку російських користувачів Інтернету, актриса не гідна "високого" звання громадянки Росії.

відео дня

читайте такожРосійський критик змушує Лайму Вайкуле озвучити позицію щодо України

Видання зазначає, що Ауг давно висловлювалася щодо росіян і президента Путіна. Ще кілька років тому актриса відкрито називала жителів РФ "російською худобою" і бажала якнайшвидшої смерті Путіну. У 2014 році Юлія виступила проти анексії Криму і заявила, що для неї півострів завжди буде українською територією, окупованою росіянами.

Нагадаємо, раніше російський актор Георгій Дронов, відомий завдяки ролям у ситкомах Вороніни і Саша + Маша, в інтерв'ю для BalasanyanChannel назвав геноцид українців подвигом російських солдатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти