StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Немічна і губиться в просторі: що відбувається зі Світличною після інфаркту

4 квітня 2024, 04:02
Зірку "Діамантової руки" повернули в психіатричне відділення.
Світлана Світлична
Світлана Світлична зараз - як Світлична перенесла інфаркт / колаж: Главред, фото: imdb.com, kino-teatr.ru

28 березня радянську акторку Світлану Світличну доправили до НДІ ім. Скліфосовського у важкому стані. Там артистці поставили діагноз - інфаркт міокарда, і відправили в реанімаційне відділення.

Там, за даними росЗМІ, 83-річна Світлична провела кілька днів; після стабілізації її стану її перевели в психіатричне відділення лікарні імені Ганнушкіна.

Через інфаркт у акторки загострився коронарний синдром, гіпертонічна хвороба, серцева і ниркова недостатність. Вона скаржиться на низький тиск і сильну слабкість, через яку губиться в просторі, не може самостійно пересуватися, їсти і пити.

відео дня

У лікарні Світлану Світличну годуватимуть і поїтимуть внутрішньовенно через катетер. Повідомляється, що за добу вона таким чином отримуватиме до півтора літрів поживних речовин.

Хто така Світлана Світлична

Світлана Світлична - радянська і російська акторка, зірка фільму "Діамантова рука". Першою яскравою роллю стала фатальна спокусниця Ганна Сергіївна в "Діамантовій руці" Леоніда Гайдая.

За даними Вікіпедії, у цій ролі Світлична з гумором втілила абсолютно новий на той момент типаж жінки - сучасної, стильної, сексуально розкутої, крім того, фільм містив рідкісну для радянського кіно еротичну сцену.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що українська співачка Вікторія Смеюха, вона ж "чорненька з НеАнгелів", таємно народила первістка. Понад рік артистка ховається від преси.

Також відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала найбільш "зашкварну" українську зірку, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні неприємно дивуватися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти