StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіть на повідомлення не відповідає: Вікторія Смеюха з "НЕАНГЕЛІВ" народила первістка

3 квітня 2024, 16:10
Вікторія Смеюха зараз проживає в Європі і довгий час приховує, що народила дитину.
Вікторія Смеюха
Вікторія Смеюха вперше стала мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/vikanablack/

Українська співачка і колишня учасниця дуету "НЕАНГЕЛИ" Вікторія Смеюха народила первістка, але приховує інформацію від громадськості.

Такою інформацією поділилася українська інтерв'юерка Аліна Доротюк у програмі "Люкс ФМ" зі слів свого близького оточення. Також Аліна повідомила, що Вікторія зараз живе в Італії і перестала відповідати на повідомлення Доротюк.

відео дня

"Вона не в Росії. Наскільки мені відомо з близького оточення, що вона в Італії. Ба більше, мені сказали, що це стовідсоткова інформація, що вона народила дитину. Не знаю, чи вийшла заміж. Вона спочатку мені відповідала, а потім взагалі припинила". ", - поділилася Доротюк.

Сама ж співачка жодного разу не коментувала ситуацію і майже не з'являється в соцмережах.

Хто така Аліна Доротюк?

Аліна Доротюк - українська ведуча, інтерв'юерка, журналістка, блогерка. Спеціалізується на світській журналістиці. Брала участь у створенні таких проєктів, як "Неймовірні історії кохання", "Неймовірна правда про зірок", "Зірковий шлях". Веде іменний канал на YouTube (124 тис. підписників), у якому викладає інтерв'ю з відомими особистостями сучасної України.

Вікторія Смеюха - останні новини за темою

Нагадаємо, Слава Камінська та Вікторія Смеюха "розійшлися" не так мирно і цивілізовано, як намагалися показати. Вікторія вирішила порушити нейтралітет, і заявила - для неї 15 років роботи пліч-о-пліч зі Славою Камінською були наповнені знущаннями.

Зазначимо, Вікторія Смеюха давно пробачила Камінську і поважає її, а також весь бруд, який ховався за блискучою обкладинкою "НеАнгелів", вона дуже хоче залишити позаду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти