StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не час показувати свої кістки": Богдан захейтили в Мережі за відпустку в Домінікані

3 грудня 2022, 13:59
Світська левиця і Instagram-діва Анна Богдан опублікувала фотографію у відвертій сукні і викликала хвилю хейту в свою сторону.
Богдан
Анна Богдан / Instagram.com/hannastorozhuk

Світська левиця і переможниця 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан влаштувала собі відпустку на одному з курортів Домініканської Республіки. І тепер публікує фотографії звідти на своїй сторінці в Instagram.

Наприклад, нещодавно Богдан виклала знімок, на якому вона одягнена в чорну відверту сукню. І фото явно зроблено в дорогому готелі. Досить солідна частина її фолловерів негайно обурилися таким зухвало розкішним відпочинком - і саме якраз в той період, коли її батьківщина страждає від війни з Росією.

"Це все, що її турбує зараз", "Не час показувати в такий важкий час свої кістки. Безсовісна, в країні війна, тупе створіння", "Всі "патріотки" за кордоном", − написали вони.

Богдан, коменти
Богдан, коменти
Богдан, коменти

Нагадаємо, раніше, на початку літа нинішнього року, Анна Богдан шокувала шанувальників тим, що пішла від комерсанта Михайла Заливако. Їхні стосунки почалися якраз на знімальному майданчику шоу 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк".

Але навіть після такої заяви фанати пари сподівалися, що у закоханих це - тимчасові труднощі, і вони знову будуть разом. І в Instagram у дівчини час від часу запитують про її стосунки із Заливако.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти