StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не чарівна історія": Боярський розкрив правду про роман Заворотнюк і Жигунова

5 червня 2024, 21:42оновлено 6 червня, 12:49
66521
Вони були хорошими акторами для публіки, але поганими партнерами один для одного, стверджує старий Д'Артаньян.
Анастасія Заворотнюк, Сергій Жигунов
Жигунов і Заворотнюк роман - Боярський розкрив подробиці стосунків / колаж: Главред, фото: imdb.com

Російські актори Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов протягом семи сезонів (з 2004 по 2009 рік) зображували на екрані кохання в серіалі "Моя прекрасна няня". Але закохалися не тільки Шаталін і Няня Віка - між акторами на знімальному майданчику також розвинувся бурхливий роман, який потім переріс у стосунки.

Жигунов і Заворотнюк були разом два роки, з 2006 по 2008, на превелике задоволення шанувальників ситкому. Заради Анастасії Сергій навіть пішов від першої дружини, але щастя акторів було недовгим. Причини розриву колишні кохані вирішили приховувати.

Таємниця відкрилася лише після смерті Анастасії Заворотнюк 29 травня 2024 року після п'яти років боротьби з агресивною формою раку головного мозку. Подробиці їхніх стосунків і причину розставання розкрив актор-путініст Михайло Боярський у документальному фільмі, присвяченому акторці.

відео дня

Незважаючи на те, що на момент початку роману між Жигуновим і Заворотнюк в обох уже був досить великий досвід серйозних стосунків, перестати гратися в кохання і проживати його в реальному житті стало для обох складним завданням. Чоловік душив кохану своїми ревнощами, з чим вона довго миритися не стала.

"Ця історія не така чарівна. Усім хочеться казки. Ні, це не казка. Жигунов став для Насті охоронцем, але вона з цим довго миритися не стала. Вони були на виду. Шлюби вершаться на небесах, а не на майданчику шоу-бізнесу. Будь-які стосунки чоловіка і жінки мають бути інтимними. Щойно вони виставляються на показ - не вірте в ці стосунки", - цитують Боярського росЗМІ.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Смерть Анастасії Заворотнюк - останні новини:

Раніше преса країни-окупанта опублікувала дані з власних джерел про те, що відбувалося з онкохворою Анастасією Заворотнюк перед смертю.

Також з'ясувалося, що Заворотнюк повністю позбавила третього чоловіка і батька її третьої дитини, фігуриста Петра Чернишова, спадщини. Заповіт нібито було складено і підписано задовго до смерті акторки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти