StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Померла Анастасія Заворотнюк - подробиці

30 травня 2024, 09:19оновлено 30 травня, 09:55
13079
Анастасія Заворотнюк так і не змогла побороти страшне захворювання - рак.
Анастасія Заворотнюк
Померла Анастасія Заворотнюк / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk/, pixabay.com/

Стало відомо про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка багато років боролася з раком головного мозку.

На особистій сторінці Анастасії в соцмережах з'явився допис із трагічними звістками.

відео дня

    "Дорогі друзі! Неможливо усвідомити і дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої і важкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я і вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку. Про місце і час прощання ми повідомимо сьогодні ввечері додатково", - написано в повідомленні.

    Нагадаємо, у жовтні 2019 року близьке оточення актриси повідомило, що Анастасія проходить лікування, а у травні 2020 року стало відомо, що в артистки виявили пухлину головного мозку.

    Широку популярність акторці приніс серіал "Моя прекрасна няня", також вона грала у фільмі "Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні" у ролі дочки д'Артаньяна Жаклін та інших фільмах. Заворотнюк була ведучою багатьох популярних програм на РосТВ: "Кухня для чайників", "Танці зі зірками", "Танці на льоду", "Льодовиковий період", "Новий ранок" та інші.

    Хто така Анастасія Заворотнюк?

    Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна. Померла 30 травня 2024 року від раку головного мозку.

    Анастасія Заворотнюк - останні новини по темі

    Нагадаємо, раніше дочка онкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна, яка живе своє лакшері-життя не в "улюбленій" Росії, а в Дубаї, розповіла про здоров'я. Але не мамине, а своє.

    А також з'явилися чутки про те, що Петро Чернишов, чоловік Анастасії Заворотнюк, завів собі коханку. Роль розлучниці приписують фігуристці-путіністці Аделіні Сотниковій, яка молодша за Петра на 24 роки.

    Читайте більше про Заворотнюк:

    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

    Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

    Реклама
    Реклама

    Останні новини

    Реклама
    Реклама
    Реклама
    ^
    Ми використовуемо cookies
    Прийняти