StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не дивіться! Це пропаганда": холостяк Топольський влаштував істерику через фільм "Барбі"

4 серпня 2023, 11:37оновлено 4 серпня 2023, 12:12
2420
Алекс Топольський вважає кінострічку посяганням на чоловічу свободу і авторитет.
Алекс Топольський і його протистояння з Барбі
Алекс Топольський і його протистояння з Барбі / Колаж Главред, фото скріншот, instagram / alex_topolskiy

Бізнесмен і головний герой 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Алекс Топольський, який кілька місяців після закінчення проекту скандалив з фіналістками шоу, видав величезний пост, де розкритикував гучну світову прем'єру фільму "Барбі".

Так, за "авторитетною" думкою Топольського, фільм "Барбі" - повне фуфло (неценз - авт). Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Цей фільм кинув ще більше колод у багаття фемінізму, яке вже горіло неймовірним полум'ям. Цей фільм ще більше розділив чоловіків і жінок загалом. Таке враження, що фільм, який повинен був бути написаний для мам і їх 8-річних дітей, був написаний для "всіх кому не лінь". Таке враження, що автори сценарію вирішили взагалі не возитися на рахунок гумору, а просто прогнати ще раз ідеологію фемінізму і підкрутити гайки всім чоловікам, особливо в США", - побоюється Топольський за свої "гайки".

відео дня

Він вважає, що більшість чоловіків з іронічного і глибокого фільму "Барбі", були продемонстровані з жіночими рисами характеру. "Дуже дивно, що Кен почав відчувати себе чоловіком тільки в той момент, коли Барбі звалила - що вони намагалися цим показати? Ще більше розділити чоловіків і жінок?"- запитує "Холостяк", який під час проекту не зміг побудувати міцні стосунки і не раз був звинувачений дівчатами в підвищеній увазі і вихвалянні до власної персони.

Тепер ви знаєте, чому не варто дивитися
Тепер ви знаєте, чому не варто дивитися "Барбі":) / скріншот Instagram / alex_topolskiy

Топольський також побачив "неймовірну кількість незрозумілих сценарних недоробок". "Загалом, друзі, я збережу вам дві години часу і просто скажу не дивіться!"- завзято командує Топольський.

"І не забувайте, що цей фільм з його вульгарним гумором і фемінізмом будуть дивитися мільйони дітей до 10 років, які як губка будуть вбирати всю риторику фільму! Голлівуд going crazy!"- підсумовує він.

До речі, стрічка зібрала безліч позитивних відгуків. Багато кінокритиків звернули увагу, що за плоским, на перший погляд, образом Барбі порушуються глибші проблеми. Фільм також вважається іронічною комедією, а головна героїня Марго Роббі через екран відправляє безліч важливих месенджів про гендерну рівність, сексизм, сексуалізацію жіночого образу в маркетингових цілях, а також про боротьбу жінки за кар'єру та місце в соціумі.

Нагадаємо, раніше Алекс Топольський нарешті наважився повністю показати, як виглядає його нова дівчина, з якою він будує стосунки.

Раніше також учасниця останнього, дванадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк" Аделіна Делі повідомила радісну новину. Виявилося, що дівчина, яка зовсім недавно боролася за серце "Холостяка" Алекса Топольського вагітна. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти