StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сподіваюся, не вкрадуть": Топольський вперше показав свою дівчину

10 квітня 2023, 15:54
Холостяк активно розвиває свій Instagram, так що інтрига навколо персони його дівчини цілком виправдана.
Александр_топольський
Александр_топольський

Бізнесмен і головний герой 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Алекс Топольський нарешті наважився повністю показати, як виглядає його нова дівчина, з якою він будує стосунки.

Відповідними сторіз Топольський поділився на своїй сторінці в Instagram. Чоловік "інтригував" підписників, підвищуючи активність свого аккаунта, але все ж продемонстрував нову пасію.

Він також запропонував користувачам сесію запитань-відповідей про себе коханого. Так його фоловери повинні запитати холостяка про те, за що його полюбили, що найбільше подобається і так далі. Тобто відповіді на питання будуть повністю складатися з компліментів Топольському.

Дівчина Топольського
Дівчина Топольського / Instagram

Виклавши фото дівчини, Топольський попередив усіх, що вона - нереальна красуня, а також захвилювався, чи не вкрадуть її.

Дівчина Топольського
Дівчина Топольського / Instagram

Нагадаємо, раніше українська модель і переможниця розважального шоу "Холостяк" Катерина Лозовицька, яка не довго зустрічалася з головним героєм шоу Алексом Топольським, нарешті зважилася розповісти правду про розставання пари.

За словами Лозовицької, "одкровення" Топольського щодо самої Каті, буквально повалило її в шок. Зокрема, вона має на увазі причину розставання пари, яку озвучив сам Топольський. Кілька тижнів тому, йому довелося зізнатися, що відносини з Катею закінчені, тому як вона "поверхнева".

Раніше також учасниця останнього, дванадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк" Аделіна Делі повідомила радісну новину. Виявилося, що дівчина, яка зовсім недавно боролася за серце "Холостяка" Алекса Топольського вагітна. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти