StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не ганьби українську мову": зрадниця Яна Соломко виїхала в США і заговорила українською

6 вересня 2023, 11:39
44696
Співачка Соломко, яка зізнавалася в коханні Росії, раптово заговорила українською.
1693989482-6228.jpg
Яна Соломко підло і боягузливо зрадила Україну. Колаж Главред, фото Instagram / soyanna

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася в Полтавській області, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, а також обрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, раптово заговорила українською мовою.

Так, на своїй сторінці в Instagram, співачка несподівано виклала фотографію своєї дочки, з якою до переїзду в терористичну Москву, вона жила в Майамі. Тепер же вона знову з'явилася в Майамі, мабуть, щоб проводити свою дочку в школу, у якої, за деякими даними, є американський паспорт.

Але не це здивувало і розлютило українців, які періодично моніторять сторінку Соломко. А те, що зрадниця, яка зізнавалася в любові до терористичної Росії, раптом заговорила українською мовою.

відео дня

"З днем знань", - підписала своє фото запроданка. У той же момент, на неї обрушилося море критики. Українці, які живуть у стані війни накинулися на зрадницю і всі, як один, твердили, щоб Соломко перестала писати і говорити українською мовою, так як вона її просто напросто не гідна.

1693989328-8358.png
Зрадниця Соломко вирішила перевзутися? Скріншот Instagram / soyanna

"Не ганьби українську мову. Ти не гідна. Позорище", "З твого чорного рота все ще звучить українська мова? Безпринципність найвищого рівня", "Ще питання: ти в Америці, як біженка, або як?", "Вже з рашки поперли? Блін, ніяк кар'єра не виходить. Але хоч Україну не ганьби, не пиши українською", - пишуть їй користувачі.

Нагадаємо, раніше Соломко в кооперації з божевільним українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У даній композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Зазначимо, раніше на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти