StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін планують одружитися з дня на день - ЗМІ

14 червня 2023, 21:29
По мережі стрімко поширюється чутка про те, що зовсім скоро Кацурін і Додо стануть законними подружжям.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва і Міша Кацурін планують одружитися найближчим часом / колаж: Главред, фото : instagram.com/nadyadorofeeva, instagram.com/misha_katsurin

Українська співачка Надя Дорофєєва ще минулого літа підтвердила свої стосунки з музикантом і ресторатором Мішею Кацуріним. Пара була замішана в дивний любовний чотирикутник: дві пари (Дорофєєва і Дантес, Даша і Міша Кацуріни), які багато років дружили сім'ями, практично одночасно оголосили про розлучення і "обмінялися" партнерами.

Принаймні саме так виглядає ситуація на особистому фронті для шанувальників новоутворених пар - Дорофєєвої і Кацуріна, і Кацуріної та Дантеса. Що ж відбувалося з ними насправді, знають лише вони. І так чи інакше всі четверо, здається, абсолютно щасливі в нових стосунках.

І щастя це таке велике, що в світських колах вже стали ходити плітки про те, що зовсім скоро Міша Кацурін і Надя Дорофєєва узаконять свої стосунки.

Наприклад, цими чутками на своєму Telegram- каналі вже поділився фешн-журналіст та ексредактор Elle і Harper's Bazaar Роман Тимофєєв: "#ЧувЧутки що Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним у найближчі дні".

У коментарях спільноти вже називають навіть більш конкретну дату - 15 червня. Кацурін і Дорофєєва інформацію залишили без коментаря.

Дивіться інтерв'ю з Надею Дорофєєвою, в якому вона поділилася своїми жалями:

Раніше українська блогерка Даша Квіткова після офіційного розлучення з шоуменом Микитою Добриніним розкрила подробиці свого особистого життя, і зізналася, чого шукає у стосунках.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти