StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Треба перестати бухати": російський продюсер закликав не слухати Охлобистіна

15 червня 2022, 15:23
Охлобистін також назвав Пугачову головною "перепоною" на естраді.
Охлобистін
Охлобистін багато говорить про Україну / УНІАН

Російський продюсер і журналіст Олексій Остудін прокоментував поведінку колись популярного актора-українофоба Івана Охлобистіна, який мав намір поїхати воювати в Україну і заявляв, що буде всіх вбивати.

На думку опозиціонера, зірці комедійного серіалу " Інтерни "варто перестати" бухати", розповів він виданню"співрозмовник".

"Вані потрібно перестати бухати. Знаю, що він напивається, дзвонить нашим спільним друзям і каже щось на кшталт: який кайф, зараз ми скинемо ядерну бомбу і всі помремо, росіяни хочуть померти. Охлобистіна я завжди вважав вкрай переоціненою фігурою. Те, що він говорить, не можна вимовляти в пристойному суспільстві", - говорить він.

відео дня

читайте також"Путініст" Охлобистін заступився за Фандеру, яка вивісила український прапор

Охлобистін також назвав Пугачову головною " перепоною "на естраді і" вкрай суперечливим символом країни", який завадив з'явитися тисячі інших символів. Остудін на це відповів:"Слава Богу, що саме завдяки Аллі не з'явилася ця тисяча".

Нагадаємо, раніше відомий своїми ворожими і фашистськими висловлюваннями російський актор і фанат путінського режиму Іван Охлобистін, якого глядачі знають за роллю доктора Бикова в комедійному серіалі "Інтерни", несподівано підтримав свою колегу Оксану Фандеру, яка вивісила на балконі прапор України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти