StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Музикант і воїн Олександр Положинський розповів про прощання з 47 ОМБр

13 листопада 2023, 19:28оновлено 15 березня, 17:13
Тепер екслідер Тартак приступив до служби в новому місці, і готовий з новими силами відстоювати честь України.
Олександр Положинський
Олександр Положинський пішов з 47 ОМБр / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Український співак і колишній учасник гурту Тартак Олександр Положинський з травня 2022 року вступив до лав ЗСУ. Тоді артист був розподілений в 47-ий батальйон.

Згодом батальйон став бойовою 47-ою окремою механізованою бригадою, в якій Положинський став командиром відділення. У складі бригади він вперше потрапив на фронт, пройшов бойове хрещення, займався навчанням новобранців. Там же він зустрів своє 50-річчя та написав свої кращі, на його погляд, пісні.

Артист на своїй сторінці в Instagram написав, що з лютого міг бути частиною рідної 47-ої лише дистанційно - безумовно, він підтримував зв'язок з товаришами по службі і допомагав у зборах коштів на їхні потреби, але минулого тижня йому все ж довелося розпрощатися з 47 ОМБр остаточно.

відео дня

При цьому Олександр Положинський опублікував фото у формі з шевроном 47-ої бригади та зазначив, що тепер він знаходиться на службі в новому підрозділі ЗСУ.

"Я офіційно почав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся продовжувати бути корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань", - повідомив військовослужбовець.

Олександр Положинський
Олександр Положинський пішов з 47 ОМБр / instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Раніше зірка Дизель Шоу, український актор і воїн Олег Іваниця, вчетверте став батьком. Також чоловік розкрив рідкісне ім'я немовляти, яке стало першою дитиною в його шлюбі з другою дружиною.

Також ведучому шоу "Хто зверху" Богдану Шелудяку (Буше) в лікарню, де він проходить курс лікування від рідкісної недуги - синдрому Гійєна-Барре, надіслали незвичайний подарунок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти