StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мурат Налчаджиоглу категорично заявив, чому не згоден жити в РФ з донькою

9 листопада 2023, 23:46
2785
У турецького бізнесмена, на відміну від "голубки миру" Ані Лорак, є принципи, які не продаються.
Мурат Налчаджіоглу з дочкою Софією
Мурат Налчаджиоглу розповів, чому не живе в РФ з донькою та Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу - колишній чоловік Ані Лорак та батько її єдиної дочки. Батьки Софії розлучилися в 2019 році, коли дівчинці було всього сім років. Вона залишилася в країні-окупанті разом з мамою.

Проте Налчаджиоглу - турботливий батько. Він часто подорожує з Софією і підтримує з нею зв'язок усіма доступними способами. Наприклад, останні кілька тижнів Соня провела з татом в Туреччині - у них був активний відпочинок, повний розваг. В аеропорту перед відльотом дівчинка навіть розплакалася, прощаючись з батьком.

Зворушливими моментами зі своєю дочкою Мурат поділився у відео в Instagram-блозі. У коментарях всіх вразила теплота відносин батька і дитини. Втім, були і ті, хто дозволяв собі недоречні зауваження.

відео дня

Так один з коментаторів порадив Налчаджиоглу переїжджати в країну на болотах, щоб жити біля дочки. На що турецький бізнесмен відповів досить прямо і відверто, чому ця країна непридатна для життя.

"Дякую за пораду, але я віддаю перевагу країнам, де я живу вільно", - пише Мурат.

До слова він - громадянин Туреччини, але також живе і працює в Україні. З початку повномасштабної війни в нашій країні він, на відміну від Ані Лорак, чітко висловив проукраїнську позицію, і займається благодійністю на користь постраждалих від російської агресії.

Мурат Налчаджіоглу з дочкою Софією
Мурат Налчаджиоглу розповів, чому не живе в РФ з донькою та Ані Лорак / instagram.com/muratnalca

Раніше стало відомо, як зараз виглядає вдова легендарного українського співака Миколи Мозгового - фотографію з Віолеттою Борисівною з її 69-річчя поділилася єдина дочка артиста, музичний продюсер Олена Мозгова.

Також шоумен Слава Дьомін розсекретив, де зараз насправді знаходиться Потап. Ведучий опублікував особисту переписку з артистом, якого останнім часом часто критикують.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти