StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Монатік дав раптовий концерт у Київській електричці

27 березня 2023, 17:18
Мультиартист Дмитро Монатік активно виступає по Україні з благодійними концертами. Тепер заспівав у міській електричці в Києві.
Монатік
Монатік / Колаж Фото УНІАН

Відомий український музикант і мультиартист Дмитро Монатік виступив з невеликим концертом в кільцевій електричці в столиці України. Про в Instagram повідомляють представники його фан-клубу.

В електричці Монатік заспівав своїй новий трек "Сила", прем'єра якого відбулася 17 березня. Причому йому підспівували і підігравали два бек-вокаліста, гітарист і трубач.

До слова, виступ знімали на смартфони не тільки кияни та гості Києва, а й професійний фотограф, якого явно запросила команда артиста.

Монатік

Потім виявилося, що на концерт Монатіка потрапили і вихованці Київської дитячої залізниці. Вона розташована в Сирецькому парку, через який якраз і їде київська кільцева електричка. Потім артист з явним задоволенням сфотографувався з підлітками.

Монатік

Нагадаємо, маленький хлопчик, 3-річний Лео Буша з міста Ірпінь, став зіркою соцмереж після того, як заспівав "Воїни світла" гурту "Ляпіс Трубецькой".

Пізніше цей же малюк разом зі своїм старшим братом Елвіном заспівав пісню поп-рок-гурту "Антитіла" - "все красиво". Відео співу дітей опублікував їх батько Олександр на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти