StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Розумію, що вистоїмо. Вже вистояли": Монатік дав концерт і показав фото руйнувань у Харкові

10 грудня 2022, 17:24оновлено 27 березня 2023, 16:51
Співак і мультиартист Монатік дав благодійний концерт у Харкові. І показав фотографії зруйнованих окупантами будівель в Instagram.
Монатік, будинок
Монатік дав концерт і показав фото руйнувань у Харкові / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

Відомий український співак і мультиартист Дмитро Монатік взяв участь у Харкові в декількох благодійних концертах – разом зі студією "Квартал 95", музикантом Дмитром "Піанобоєм" Шуровим, співачкою Роксоланою і колективом "Жіночий квартал". Такі фото виконавець опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Харків надихає. Харків неймовірний. Харків дуже люблю. Завдяки таким сильним містам я знову і знову розумію, що вистоїмо. Вже вистояли! Завдяки таким містам-героям і людям, які там живуть і захищають, збираю себе по шматочках. Ви - приклад. Дякую всім, хто був з нами!",- написав Монатік.

Співак уточнив, що концерти проводилися для бійців ЗСУ, поліцейських, рятувальників, залізничників, комунальних служб, медиків, а також дітей-біженців.

'Розумію, що вистоїмо. Вже вистояли': Монатік дав концерт і показав фото руйнувань у Харкові

Монатік також показав жахливі кадри зруйнованого внаслідок обстрілів російських окупантів Харкова.

Нагадаємо, маленький хлопчик, 3-річний Лео Буша з міста Ірпінь, став зіркою соцмереж після того, як заспівав "Воїни світла" гурту "Ляпіс Трубецькой".

Пізніше цей же малюк разом зі своїм старшим братом Елвіном заспівав пісню попрок-гурту "Антитіла" - "все красиво". Відео співу дітей опублікував їх батько Олександр на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти