StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мовчунка з ВіаГри похвалилася російським чоловіком та поцапалася з українцями

7 листопада 2023, 14:30
Ольга Романовська болісно реагує, коли їй дорікають у мовчанні про війну в Україні.
Ольга Романовська з чоловіком
Ольга Романовська розповіла, чому більше не говорить про війну в Україні / колаж: Главред, фото : instagram.com/romanovskaolga

Співачка, ексВіаГра (виступала під дівочим прізвищем Корягіна з 2006 по 2007 рік - прим. редактора), ведуча та фотомодель родом з Миколаєва Ольга Романовська намагалася побудувати сольну кар'єру в країні-окупанті після того як пішла з гурту. Там артистку і застала повномасштабна війна.

Романовська спершу відкрито виступила проти військової агресії кремля, виходила на антивоєнні мітинги в країні на болотах, за що навіть була затримана і постала перед судом. Після цього Ольга зникла з інформаційного простору практично на рік.

Шанувальники були раді її поверненню, але українська аудиторія все ж стала ставити артистці питання про те, чому вона перестала підтримувати рідну країну і продовжує мовчки жити в країні-агресорі.

відео дня

Дуже швидко Ользі Романовській набридло просто жартувати з цього приводу, і вона в коментарях в соціальних мережах стала вести себе агресивно. Вона розповіла, що після арешту осіла в Еміратах, але могла б і залишитися в рф, адже вважає свого чоловіка-росіянина (хоча Андрій Романовський родом з Одеси - прим. редактора) благодійником для бідних українських родичів. Недоброзичливцям Романовська порекомендувала в грубій формі замовкнути.

коментар Ольги Романовської
Ольга Романовська розповіла, чому більше не говорить про війну в Україні / скріншот BespaLOVmedia

Раніше український музичний продюсер і співак Потап на відпочинку в Дубаї засвітився в компанії росіян. Артист потрапив на відео з елітного ресторану, яким поділилася дружина соліста гурту Іванушки International.

Також старий ловелас і путінський посіпак Стас Михайлов насмішив до кольок всю мережу - співун переборщив з філерами і надув собі "вареники" замість губ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти