StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Старий ловелас Стас Михайлов переборщив з філерами і надув собі "вареники"

6 листопада 2023, 23:22
3440
Чекаємо на комічний ляльковий торс і сідниці, як у Кіркорова. Або на нову перуку, щоб прикрити залисини.
Стас Михайлов
Стас Михайлов зганьбився через філери в губах / колаж: Главред, фото: instagram.com/inamikhaylova

Співак-путініст Стас Михайлов настільки захопився б'юті-процедурами, що у жовтої преси країни-окупанта тепер його зовнішність викликає гомеричний регіт, а віддані шанувальниці просто перестають його впізнавати на нових фото.

Так по мережі стрімко поширюється знімок з гастролей в Іркутську, яким пропагандист поділився у своєму Telegram-каналі. У кадрі він позує на парковці з двома великими пальцями, піднятими вгору.

У цьому чоловікові ледь можна впізнати того вгодованого Стаса Михайлова зі схильністю до помпезних костюмів з претензією на стиль, яким міг би позаздрити сам Басков. Співак сильно схуд, але це його аж ніяк не прикрашає.

відео дня

Крім того лінія росту волосся Михайлова помітно стала вище - путініст стрімко втрачає свою шевелюру. Але не залисини змусили всіх хихикати над експериментами співака: на свіжому фото чітко видно надуті філерами губи співака, які погрожують скоро роздутися до непристойних масштабів.

Спроби Стаса Михайлова таким чином зберегти молодість стали викликати у шанувальників побоювання, що не за горами і пластичні операції а-ля Кіркоров.

Стас Михайлов
Стас Михайлов зганьбився через філери в губах / t.me/Stas_Mikhaylov_Official

Раніше Дмитро Гордон опублікував відео дивної поведінки "російської фашистки" Лариси Доліної - у кадрі співачка ледь ворушить обличчям і насилу моргає, у неї смикаються губи і повіки.

Також зрадниця MARUV, яка вперто закриває очі на війну в Україні, знову заспівала українською мовою - в її новому альбомі вийшла колискова, яка сильно обурила мережу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти