StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мені прийшла повістка": Сергій Притула зізнався, чому зараз не на фронті

21 квітня 2024, 17:19
37606
Засновник "Фонду Сергія Притули" без збентеження обговорив це гостре питання.
Сергей Притула
Сергій Притула новини - чому Притула не служить в армії / колаж: Главред, фото: facebook.com/serhiyprytula

Шоумен, громадський діяч і засновник іменного благодійного фонду Сергій Притула не проходить військову службу і часто відвідує закордонні відрядження. Багатьом його допомоги нашим захисникам здається недостатньо, щоб нівелювати ці фактори, через що його часто критикують.

Водночас Притула не приховує, що вже давно пройшов військово-лікарську комісію і став на облік у ТЦК. Як йому вдається уникати мобілізації, діяч розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі української журналістки Наталії Мосейчук.

Зокрема він спростував припущення, що має бронь від армії. "Це дуже смішне питання. Благодійні організації не входять до переліку структур, які підпадають під бронювання", - зазначив Притула.

відео дня

Тим часом шоумен наголосив, що має відстрочку від проходження військової служби у зв'язку із сімейними обставинами. "Мені прийшла повістка, я пройшов ВЛК, я стою на обліку в Шевченківському ТЦК. У мене є зараз там на сьогоднішній день відстрочка від проходження військової служби у зв'язку з наявністю трьох неповнолітніх дітей", - каже Сергій Притула.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Сергій Притула - останні новини:

Раніше Сергій Притула описав спілкування з колишнім колегою, проросійським коміком Андрієм Молочним, під час роботи над спільними проєктами та за часів повномасштабної війни.

Також Сергій Притула "наїхав" на інтернет-знаменитість, харківського кота Степана, і назвав його уклоністом. У Мережі шанувальники пухнастого блогера люто відстояли честь вусатого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти