StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марічка Падалко розкрила подробиці інтимного життя з Єгором Соболєвим

11 червня 2024, 18:47
2968
Ведуча 1+1 відверто розповіла про інтимне.
Марічка Падалко, Єгор Соболєв
Марічка Падалко новини - Марічка Падалко розповіла про близькість з Єгором Соболєвим / колаж: Главред, фото: instagram.com/marichkapadalko, instagram.com/yehorsoboliev

Пара українських журналістів, Марічка Падалко та Єгор Соболєв, разом уже не один десяток років. Проте пристрасть між ними не змогла погасити навіть війна - зараз Соболєв служить у ЗСУ, і подружжя бачиться лише під час його рідкісних відпусток.

"Що стосується пристрасті, то, мені здається, війна, навпаки, це посилює й загострює", - зізналася Падалко у своєму недавньому інтерв'ю для СТБ. Щоправда, усамітнитися у неї з чоловіком виходить не завжди - для цього їм доводиться їхати з дому.

"Я вам серйозно говорю. Нам іноді доводиться сідати в машину, вибачте, і кудись їхати. Ми живемо в маленькій двокімнатній квартирі в Києві, і це взагалі не варіант, коли діти вдома", - зазначає ведуча.

відео дня

Крім того, вона поділилася, що після народження дітей у неї були проблеми з відновленням сексуальності щодо деяких частин її тіла.

"Було певним викликом зробити груди знову сексуальними й ерогенними зонами, тому що в мене народилося троє дітей поспіль і, коли щось торкається грудей, це означає годування в першу чергу", - розповіла Марічка Падалко.

Хто така Марічка Падалко

Марічка Падалко - українська журналістка, ведуча ТСН на каналі 1+1. На каналі 1+1 працює з 2002 року. Спочатку працювала ведучою спортивних новин "Проспорт". З 2006 року - ведуча ТСН. Разом із Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок +", яка була в ефірі у 2006-2008 роках. У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Також вела програму "Марічкин кінозал", де розповідала малюкам про мультфільми. У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". Наразі - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і ведуча Оля Цибульська поцапалася з відомим шоуменом Славою Дьоміним. Він вивів артистку з себе провокаційними запитаннями, і був здивований, що Цибульська не покинула студію.

Також 51-річний Ахтем Сеітаблаєв налякав зовнішнім виглядом після того, як з'явився на нещодавньому кінофестивалі на милиці. Він виглядав втомленим і змарнілим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти